Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Especial eBR: Noves webs i nous programes de ràdio

La web municipal posarà en marxa pròximament les pàgines web dels patronats de Cultura i Joventut i d'Ocupació, així com els espais d'Educació i de la Casa Natura. Aquests llocs web seguiran l'estètica de la web mare, però amb continguts personalitzats i nous serveis.

Webs de patronats
Al llarg del segon trimestre d'enguany es penjaran a la xarxa les webs dels patronats de Cultura i Joventut i també la del Patronat d'Ocupació.
A la pàgina de Cultura i Joventut es podrà trobar informació sobre els seus serveis i activitats, tant si són organitzats per aquest ens o per entitats. La recerca es podrà fer per tipologia d'acte, data i per equipament. A més, disposarà d'una àrea de documentació i la galeria fotogràfica sobre l'agenda de la vila. Seguint la filosofia del projecte web municipal Ripollet 5.0, es treballarà de manera descentralitzada i cada àrea autogestionarà el seu apartat a Internet, mitjantçant un programari, desenvolupat pel departament d'Informàtica de l'Ajuntament.
Pel que fa a la web del Patronat d'Ocupació, oferirà una àmplia informació sobre les escoles taller i programes ocupacionals impulsats pel PMO. A més, s'està treballant en la creació d'una guia de la feina i la publicació a la xarxa de la versió digital de la memòria dels 17 anys d'aquest patronat.

Casa Natura i Educació
La web de la Casa Natura s'espera que estigui operativa l'estiu i disposarà d'una central meteorològica virtual, entre d'altres. La d'Educació obrirà a l'inici del nou curs i agruparà tota la informació d'interès per a la comunitat escolar, un inventari dels centres i recursos educatius, així com un especial sobre el Pla educatiu d'entorn.

Publicacions oficials
Bona part de la documentació oficial ja es pot consultar a través de la web. Així, des de setembre s'han publicat 133 actes de plens i juntes de govern, 68 anuncis relacionats amb ofertes públiques de treball i 28 bans. Finalment, cal destacar la recent incorporació de documentació relativa a planejament i projectes urbanístics.

Programes de ràdio sense fronteres
S'han posat en marxa dos programes: De ida i vuelta, sobre músiques del món i Ohhh TV. Aquest darrer, sobre música, cinema i televisió, té la particularitat que una part dels locutors participen via skype, des de casa seva. El seu blog està entre els 50 més visitats d'Espanya, en la categoria de podcast (descàrregues de programes de ràdio), segons el portal .