Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: El PSC presenta la llista electoral destacant la seva renovació i joventut

L'agrupació local del PSC va presentar a l'Assemblea Extraordinària celebrada el passat 20 de març la candidatura amb la que es presentaran a les properes eleccions municipals del 27 de maig. El candidat a l'alcaldia, Juan Parralejo, va destacar d'aquesta llista el seu “elevat índex de renovació i joventut”, assegurant que, juntament amb l'experiència, converteixen la candidatura en “una garantia per afrontar els nous projectes” del PSC.

A la llista socialista destaca l'absència de la regidora Maribel Alfonso, que no es presenta en aquesta legislatura, o la posició número 21 del regidor Manuel Muñoz, que es retira de la vida política activa. Com a noves incorporacions, apareixen els noms de Maria Lladó i Pilar Tirado, com a independents, o els de Maria del Mar Viera, Antoni-Josep Francolí i Mª Carmen Gutiérrez.

La mitjana d'edat dels 21 primers candidats és de 44 anys, tot i que baixa als 38 si només es tenen en compte els 12 primers de la llista. La candidatura compleix els requisits de la nova Llei d'Igualtat, encara que la paritat ja es donava durant aquesta legislatura.