Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: El CpR organitza noves activitats per 'Un Ripollet més viu'

El Compromís per Ripollet continua desenvolupant la campanya 'Fem Poble, fem Ripollet'. Emmarcat dins l'àmbit 'Un Ripollet més viu' el col·lectiu té l'objectiu de posar sobre la taula l'activitat de les entitats, els moviments populars i la participació dels mateixos en les decisions que afecten al poble.

El proper 31 de març, a partir de les deu el matí s'organitzarà una taula rodona amb la participació de diferents associacions de la nostra ciutat així com de Sabadell, Cerdanyola o Barcelona, per parlar de les experiències en altres poblacions així com analitzar la situació en la que es troba actualment la ciutat de Ripollet.

Diumenge 1 d'abril, durant tot el matí es concentraran a la rambla sant Jordi, a l'alçada de la plaça Font, per celebrar una trobada lúdica, festiva i reivindicativa que comptarà amb actuacions musicals, exposicions, tallers, castells i la lectura del manifest on recullen les seves reclamacions.

Segons ha informat Victoria Calbet en roda de premsa, totes les aportacions que es recullin en aquestes jornades així com les rebudes en altres actes s'utilitzaran per redactar el futur programa electoral que el CpR presentarà a les eleccions municipals.