Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Creu Roja inicia un projecte adreçat a les persones grans que viuen soles

L'assemblea de la Creu Roja Cerdanyola, Ripollet i Montcada ha posat en marxa el projecte 'Estimulació a domicili', una iniciativa adreçada a la gent gran que viu sola. De moment s'ha fet una experiència pilot a Cerdanyola amb cinc usuàries. La iniciativa té l'objectiu de promoure les relacions entre les persones grans i els voluntaris per mitjà d'activitats que permetran millorar l'autonomia de la persona i proporcionar suport emocional a les seves famílies.

El programa és desenvoluparà en dues fases. En una primera etapa s'establirà la metodologia del projecte i la presentació del material. La segona servirà per implantar l'activitat i serà el moment en què es seleccionaran els participants, s'elaboraran els plans individuals d'actuació i es farà un seguiment de l'activitat.
Les persones que han participat en l'experiència pilot han mostrat la seva satisfacció i és per això que la Creu Roja Comarcal pensa portar el projecte a més usuaris de Cerdanyola i també de Ripollet i Montcada. Les persones interessades en participar en aquest projecte poden trucar al telèfon 93 691 61 61 o bé apuntar-se a la seu comarcal de la Creu Roja (Avinguda de la Creu Roja, 25-27).

D'altra banda, l'assemblea de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha iniciat una campanya de captació de socis durant el mes de març adreçada a tots els habitants de la localitat. Amb aquesta iniciativa es pretén vincular la població amb les activitats que du a terme la Creu Roja i, al mateix temps, aconseguir més recursos amb l'objectiu de millora els serveis que actualment ofereix la institució.
En aquests moments l'assemblea comarcal compta amb 1.700 socis. Fer-se soci de la Creu Roja és un acte d'adhesió als valors solidaris de la institució i obre les portes a la participació activa en el funcionament de la organització.