Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Kfti de Nit repren les activitats un any més

Per segon any consecutiu, es celebren els certàmens de Monòlegs i el Circuit Musical de Música Independent 'Sonajove 2007' i el novè certamen de Curtmetratges. La Regidoria de Joventut conjuntament amb Envídeo Ripollet i el Club de Rol presenten les activitats del Kftí de Nit d'aquest any.

El regidor de Joventut Ferran Tornel va presentar dilluns 19 de març les bases dels tres certàmens al mateix Kftí. El segon certament de monòlegs de Ripollet obre el període d'inscripció fins el dia 30 d'abril i permet tractar qualsevol temàtica amb humor. Respecte l'any passat el concurs presenta una novetat en els premis ja que aquest any hi haurà una compensació econòmica també per el segon i tercer classificats. Les actuacions es realitzaran tots els divendres a partir de les deu del vespre i la final tindrà lloc el 29 de juny.

Un any més el 'Sona jove 2007' dóna la possibilitat al grup guanyador d'enregistrar dos dels seus temes i fer-ne difusió als mitjans. La data límit de la sol·licitud és també el 30 d'abril i els grups seleccionats podran realitzar fins a quatre concerts: dos, amb un altre grup; un, el dia de presentació del CD per Festa Major i un quart, a elecció de l'organització, com a teloners del grup que vingui per la Festa Major. L'organització del certament ha volgut donar especial importància a que els grups que actuen hauran de tenir una majoria de participants de Ripollet.

Finalment la novena edició del concurs de curtmetratges es reprèn també en les activitats del Kftí de Nit. La data límit per presentar els treballs es el dia 4 de maig i els curts han de tenir una durada màxima de vint minuts. Els dies 13,14 i 15 de juliol es podran veure al pati del centre cultural les obres finalistes i el 21 de juliol es farà públic el veredicte.

Des de la Regidoria de joventut s'ha volgut donar especial importància a que totes aquestes activitats són possibles no només per la feina i pressupost de la mateixa Regidora sinó per la col·laboració que s'està rebent de les diferents entitats que han participat en la confecció i organització de les activitats.