Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertura de l'oficina d'informació dels pisos de protecció oficial a Ripollet

Fins finals de maig estarà oberta l'oficina d'informació de l'IMPSOL de la nova promoció de pisos de protecció oficial, que es farà al sector Pinetons de Ripollet. Una trentena de persones feien qua a la porta de l'oficina el primer dia de la seva obertura, el 19 de març. Està previst que en breu comenci l'admissió de sol·licituts per al sorteig. Aquest tràmit es podrà realitzar fins el 31 de maig.

Horaris
El servei d'atenció està situat a les dependències del Club de la Feina, al parc dels Mestres, a la confluència de les rambles de Sant Jordi i Sant Esteve. El seu horari d'atenció serà dilluns i dimecres de 9 a 14h i de 16 a 18h i els dimarts, dijous i divendres de 8 a 15h. La setmana del 2 al 9 d'abril estarà tancada.

128 pisos VPO
La construcció dels 128 pisos ha estat adjudicada a l'Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL) i d'aquests 128 un 3% es destinaran a persones amb mobilitat reduïda. Aquesta nova promoció es construirà a la parcel·la ubicada entre la rambla de les Vinyes i l'avinguda de Catalunya, al sector Pinetons. Serà un edifici en forma d'U, de planta baixa i quatre pisos d'alçada i comptarà amb prop de 2.000 metres quadrats en locals per a petits negocis i un jardí per a ús veïnal.

FOTO: Parcel·la on es construiran els pisos