Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: Juan Parralejo candidat a l'alcaldia per a les properes eleccions

El PSC de Ripollet va presentar públicament el passat divendres Juan Parralejo com a candidat a l'alcaldia per a les properes eleccions, del 27 de maig. L'acte, que va tenir lloc al Teatre Auditori, va comptar amb la presència de nombrosos militants i simpatitzants, així com de representants d'entitats locals. Parralejo també va rebre el suport d'altres alcaldes i alcaldables de la comarca com el candidat del PSC a Cerdanyola, Antonio Cárdenas i l'alcalde de Sentmenat i primer Secretari de la federació socialista, Josep Vilaró.

L'acte, presentant per la 1ª Secretària del PSC a Ripollet, Rosa M. Martín, va comptar amb la intervenció de Manuel Bustos, Alcalde de Sabadell, President de la Federació de Municipis de Catalunya i President de la Federació del Vallès Occidental Sud del PSC. Bustos va demanar el seu suport a Juan Parralejo destacant la seva "honradesa i il·lusió". La segona intervenció va anar a càrrec de Miquel Iceta, Viceprimer Secretari del PSC i portaveu al Parlament de Catalunya del Grup Parlamentari Socialista – Ciutadans pel Canvi. Iceta, que es va mostrar convençut que Parralejo guanyarà les eleccions, va explicar que el programa socialista “està avalat per la feina feta”, en contra del que fa el Partit Popular de qui va assegurar que “li encanta fer política basada en la por'.
Per últim, l'actual alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va dirigir-se als presents amb un discurs on va destacar els principals projectes realitzats durant els darrers quatre anys, així com altres objectius estratègics futurs, entre ells, l'arribada del tren a Ripollet, la construcció dels 300 pisos de protecció oficial al sector Pinetons i la realització d'un Pla d'aparcament. D'altra banda, Parralejo va explicar que afronta aquestes eleccions amb la mateixa il·lusió que ara fa quatre anys, però amb més experiència i confiança, assegurant que “Ripollet ha iniciat una etapa important, un moment històric que nosaltres hem de culminar”.