Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A punt de concloure la urbanització de 3,7 hectàrees més del parc dels Pinetons

El proper 18 de març s'obrirà al públic la tercera fase de la urbanització del parc metropolità dels Pinetons, que suma 3,7 hectàrees més a les existents.

L'obra, realitzada per l'AMB, ha tingut un cost de més d'un milió d'euros. Ha consistit en la modelació del terreny seguint el mateix estil mediterrani de la resta de la intervenció i ha incorporat la plantació, amb fins pedagògics, de peces que recreen conreus autòctons, com ara atmellers, oliveres i també ceps de vinyes.

Obertura del Punt d'Informació del parc
Aquest servei, depenent de la Casa Natura, obrirà tots els diumenges a partir del 18 de març i fins al mes d'octubre. Oferirà informació de les activitats que es realitzen, com ara itineraris a peu o en bicicleta. També es podran fer consultes dels materials del Centre de Recursos de la Casa Natura i de l'espai infantil que disposa de jocs i contes. A tot això cal afegir el programa La Primavera a la Casa Natura.

Repasem els parcs
El parc de Maria Regordosa dividirà el seu espai en “bombolles” per diferents usos.El parc de Ferran Ferré serà un dels més antics i el Carles Ferré, sota el Mossos, serà el més nou.