Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pluja no va ofegar el Carnaval

La pluja va ser un dels protagonistes d'aquest Carnaval. La rua no es va poder desenvolupar en tota la seva totalitat i les comparses es van trobar directament al Pavelló Municipal d'Esports. Tot i així, cal destacar el treball i esforç que van fer tots els participants en fer del Carnaval una gran festa.

El passat dissabte 17 de febrer, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, les diferents comparses es van trobar al punt de sortida de la rua de Carnaval, al carrer Sarrià de Ter. Encapçalada pels Diables de Ripollet, es va iniciar el recorregut per la Rambla de Sant Jordi tal com s'havia previst. A partir de les sis de la tarda el temps va fer impossible que la rua continués i l'organització va citar a tots els participants a les nou del vespre al Pavelló Municipal d'Esports, per fer el concurs de comparses i lliurar els premis. L'actuació de les Bruixes de Ripollet i el piromusical (ajornat al dia 10 de març) es va suspendre per la pluja, però totes les comparses que van voler van poder realitzar les seves coreografies perquè el jurat determinés el seu veredicte. Després de deliberar, el jurat va determinar que el concurs quedava desert, ja que el mal temps no havia permès que les comparses lluíssin després de tota la feina que s'havia fet. En la lectura del veredicte es va voler fer una menció especial als infants que havien aguantat la pluja fins l'últim moment.

El jurat va decidir deixar el concurs de comparses desert degut a la meteorologia
L'organització del carnaval va voler atorgar de forma simbòlica els tres premis i una mà innocent va extreure a l'atzar tres noms de les diferents comparses i un del concurs individual, que es van posar prèviament en una bossa. ‘El RUA de la Rua', ‘Las animadoras de los futbolistas' i ‘Aquí la caña se bebe así' es van emportar els premis. En la categoria de comparsa individual els afortunats van ser ‘Ocas en el oeste'. El jurat va fer entrega a totes les comparses, també, del diploma de participació i l'ajuda econòmica de sis euros per participant. La festa ja no es va aturar i la Marxa Jove va acollir un bon nombre de joves que van ballar al ritme del Dj's i l'equip d'animació. A la una de la matinada es va realitzar un segon concurs de disfresses, amb la participació de diferents comparses en grup i disfresses individuals. El públic assistent va ser el responsable, amb els seus aplaudiments, d'escollir les tres comparses guanyadores.
Els més celebrats van ser ‘Los conejitos Duracel', ‘Las monjas' i ‘Los escoceses', que es van endur el premi cap a casa.