Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es comença a construir la nova piscina al Poliesportiu

La primera fase del Pla director del Poliesportiu Municipal està entrant en la seva recta final, amb la construcció de la nova piscina exterior de 10x20 metres i la remodelació de la petita circular. Actualment s'està acabant la construcció d'un gran vestíbul-consergeria de 600 m2, amb nous accessos adaptats i ascensor. També formen part d'aquesta fase la substitució de la coberta de la piscina per una de nova i la recent col·locació de gespa al camp de futbol. En total, de 2005 a 2007 s'hauran invertit uns 2,5 milions d'euros.

El Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Ripollet impulsa el Pla director del Poliesportiu Municipal 2005-2011 amb l'objectiu de convertir la instal·lació en un parc de l'esport de 45.000 metres quadrats. El projecte preveu arribar a duplicar la superfície de l'equipament. A més del vestíbul, la piscina en construcció i la gespa del camp de futbol, pròximament es posarà una nova coberta de la piscina i una coberta mòbil a les piscines exteriors. Aquest any també es farà el projecte d'execució d'un nou gimnàs, de 760 m2, que s'instal·larà a la primera planta; una zona d'aigües i sortidors d'aigües al costat de les noves piscines.

A més, a la segona fase està previst construir una grada per a 200 espectadors a la pista principal i es projecta adequar una gran zona verda de 28.000 m2, amb un pista d'atletisme. Progressivament, es pretén anar implantant dispositius d'aprofitament energètic, com ara recuperadors de calor i plaques solars. També es vol ampliar l'aparcament, de 160 a 540 places i adaptar els seus accessos per a persones amb mobilitat reduïda.

11.000 ABONATS
El Poliesportiu compta amb 11.000 abonats, 9.000 d'ells residents a Ripollet. A tot això cal sumar més de 1.200 cursillistes de natació, 800 nens que fan natació extraescolar per temporada, 250 persones que assisteixen a les classes de gimnàstica, 1.300 infants que acudeixen al poliesportiu per a la pràctica de l'esport extraescolar i més de 400 a l'escola d'estiu.