Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: ICV fa un balanç positiu de la feina feta com a membres del govern local

El grup d'Iniciativa per Catalunya Verds ha fet un balanç molt positiu del que ha estat la seva participació al govern local durant aquesta legislatura i s'ha mostrat satisfet de les seves aportacions en les àrees de Medi Ambient, Educació i Polítiques d'Igualtat, governades pel seu grup. Aquestes actuacions han estat recollides en una memòria, presentada aquest dimarts, 23 de gener, pel president de l'agrupació, Víctor Muniesa, la portaveu del grup municipal, Malika Zedjaoui, i la regidora Monterrat Figueres.

Tots tres van destacar l'alt grau de compliment del Programa d'Actuació Municipal i l'impuls de polítiques basades en la inclusió social, la igualtat d'oportunitats i el respecte pel medi ambient. Qüestions com la millora del transport públic o la necessitat d'augmentar la transversalitat entre regidories són alguns dels temes que ICV considera pendents.

Pel que fa a les properes eleccions municipals del mes de maig, el president de la formació ha explicat que s'estan duent a terme diverses reunions entre ICV i EUiA a nivell comarcal per tornar a presentar-se conjuntament, però que a nivell local encara no s'ha dut a terme cap contacte. D'altra banda, el proper 3 de febrer, Malika Zedjaoui serà presentada com a cap de llista de la formació, en un acte que comptarà amb l'assistència de Dolors Camats, portaveu nacional d'ICV i diputada al Parlament de Catalunya.