Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i la patronal CECOT signen un conveni per fomentar l'ocupació a Ripollet

L'Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i el president de la patronal CECOT (Confederació Empresarial Comarcal de Terrassa), Antoni Abad, van signar el passat dimecres, 17 de gener, un conveni de col·laboració. L'objectiu de l'acord és fomentar l'ocupació laboral al municipi a través de la coordinació i l'aprofitament dels recursos entre el Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet i la Borsa de Treball de la CECOT.

Així, entre d'altres actuacions, els demandants de feina que s'adrecin al PMO seran informats dels serveis que la Borsa de Treball de la CECOT els pugui oferir, a més de ser inscrits en aquesta borsa. També seran inscrits els alumnes dels cursos i tallers del PMO, un cop finalitzin la formació, per tal de vetllar per la seva inserció laboral. A més, la CECOT informarà del perfil d'aquestes persones entre aquells sectors que puguin interessar-se a l'hora de cobrir un lloc de treball.

La Borsa de Treball de la CECOT registra unes 20.000 entrades anuals, entre ofertes i demandes d'ocupació, essent el centre col·laborador del Departament de Treball de la Generalitat que més volum d'ofertes gestiona a tota Catalunya. Actualment, un centenar d'empreses de Ripollet formen part de la patronal terrassenca. Pel que fa al Patronat Municipal d'Ocupació, aquest tramita a l'any entre 500 i 1000 demandes d'ocupació, a més de fomentar la formació dels aturats a través de cursos i escoles taller. L'índex d'atur actual a Ripollet és d'un 9%.