Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Emotiu i multitudinari comiat a Joan Abad

Prop d'un miler de persones van voler assistir a l'acte de comiat a Joan Abad, celebrat el passat dissabte, 13 de gener, al Pavelló Municipal d'Esports i organitzat per una comissió d'entitats locals. L'acte va comptar amb una missa oficiada pel Mossèn Josep Maria Mora, fins l'any passat rector de la parròquia de Ripollet, i per P. Estanislau de Balanzó, familia de Joan Abad. Un cop finalitzada la missa, a la Plaça del Pavelló es va procedir a la lectura d'un manifest en nom de les entitats i un altre a càrrec de Folakhe Afro, associació impulsada pel propi Abad.

Tot seguit, Ángel Esteve, en representació de les entitats veïnals del municipi, va lliurar a l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, una petició signada per una trentena d'entitats on demanava que la plaça del Pavelló passi a dir-se plaça de Joan Abad. Una proposta que l'alcalde va recollir, tot comprometent-se a treballar per tal que es faci realitat. L'acte va finalitzar amb un enlairament de coloms i globus blancs i l'actuació de la coral El Vallès, que va cantar ‘Amics per sempre'.

Joan Abad, que va morir el passat 18 de desembre, a l'edat de 78 anys, havia estat president d'honor del Club Patinatge Ripollet, membre d'honor del Patronat Municipal d'Esports, vicepresident honorífic de la Societat Caçadors La Ardilla i pare de l'Associació Folakhe Afro.