Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: El govern municipal qualifica el 2006 com un any 'efectiu i tranquil'

Els tres grups que conformen l'equip de govern - PSC, CiU i ICV - han coincidit a valorar el 2006 com un any 'efectiu' i 'tranquil'. En roda de premsa, celebrada el 9 de gener, l'Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, ha expressat la seva satisfacció pel fet d'haver portat a terme 45 dels 54 projectes marcats al Pla d'Actuació Municipal, més 36 nous que també s'han executat.

Pel que fa als 9 projectes que no s'han pogut portar a terme, Parralejo ha assegurat que la major part d'ells, com és el cas de la pista l'atletisme, l'antic Casino o la solució a la C-58, depenen d'altres administracions. Així, l'Alcalde opina que l'equip de govern ha deixat Ripollet "preparat pel futur", especialment pel que fa als àmbits sanitari, educatiu i de la gent gran, i ha destacat el transport públic i la recuperació del riu Ripoll com els seus reptes de futur.

La portaveu d'ICV, Malika Zedjoui, ha volgut resaltar, per la seva part, "l'estabilitat política que s'ha respirat" i la millora i creació de nous serveis que s'ha portat a terme durant l'any 2006. Xavier Peñarando, com a portaveu de CiU, també ha fet un balanç positiu del darrer any, destacant l'important nombre de projectes realitzats i de programes de gestió i ha definit el mandat com "tranquil, però amb l'accelerador posat".