Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la JGL del 13 de desembre

Aquesta Junta de Govern Local va autoritzar l'inici de la construcció de la nova escola dels Pinetons al departament d'Educació de la Generalitat. La primera fase del centre, situat a l'avinguda de Catalunya, 16, tindrà un cost d'execució d'1.152.218,17 euros. Està previst que les obres comencin abans de tres mesos i que estiguin acabades per a l'inici del curs escolar. El projecte del col·legi s'està treballant conjuntament amb el de la segona llar d'infants municipal, que es farà al costat, també a tocar del col·legi Ginesta.

La Junta també va aprovar l'enderroc de l'antic quiosc del parc del Primer de Maig, on pròximament començarà a construir-se un Centre Cívic per al barri de Can Mas.
Seguidament, va actualitzar l'acord amb la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona per al cofinançament de diverses obres, com ara el clavegueram del Torrent del Tortuguer, la segona fase de la climatització del PAME, la quarta fase de la urbanització de la rambla de Sant Jordi i la reforma de les cambres frigorífiques del mercat, amb un cost total d'1 milió d'euros, del qual la MMAMB aportarà prop del 75%. A continuació, va acceptar una subvenció de 30.000 euros e la Diputació per a l'equipament de la Casa de Natura per a l'ampliació de serveis. Igualment, va acordar la instal·lació de mobiliari urbà al tram remodelat del carrer de Sant Jaume, amb bancs, papereres i jardineres de fundició. Finalment, es va tirar endavant la liquidació de l'aparcament del Molí, amb el pagament de 378.638 euros, dels quals es retindran 3.000 euros com a garantia per a que l'exadjudicatària repari algunes deficiències detectades.