Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple del 30 de novembre

La sessió comptarà amb 7 punts. En primer lloc es donarà compte de l'acceptació de Joan Giménez Gabarra com a Jutge de Pau substitut. Seguidament es portaran a aprovació tres modificacions de crèdits per un import total d'uns 350.000 euros. En segon lloc es discutirà el reglament del nou Consell Municipal de Joventut. Finalment, cal destacar la presentació de tres mocions, una d'ICV, que demana el vot per als immigrants; una altra del CpR, que demana la creació d'un cens de les construccions amb amiants a Ripollet i, finalment, una moció a favor de la creació d'una oficina municipal de seguiment de les solucions a l'impacte de l'autopista.

Modificacions de crèdits
Segons va avançar a la roda de premsa, prèvia al Ple, que mensualment realitza l'alcalde, Juan Parralejo, dels 350.000 euros, el canvi de partides més important puja 248.080 euros. Servirà per a fer front a noves despeses, com ara l'atorgació de 15.000 euros per a ajuts socials, 12.000 per a complementar el mantiniment de parcs i jardins, 9.000 per a Participació Ciutadana i 6.000 per a un conveni de recuperació del riu. També es farà una modificació de crèdits per al Patronat Municipal d'Esports, de 93.780 euros, per a les nòmines dels seus treballadors, en compliment del nou conveni laboral. En darrer terme, s'aportaran 11.100 euros al Patronat de Cultura i Joventut, per a pagar el conveni amb l'Associació d'Espectadors i quantitats menors per a subvencions a entitats.

Consell Municipal de Joventut<7b>
Aquest organisme, que es troba en procés de constitució, porta a aprovació el seu reglament i serà el marc de participació i anàlisi de les polítiques juvenils de l'Ajuntament. L'ens comptarà amb prop d'una vintena de membres, entre representants d'entitats juvenils, culturals, esportives, centres educatius, les joventuts dels diferents partits i també ciutadans. Tots ells hauran de tenir entre 16 i 29 anys. A més del Consell de Joventut, a Ripollet ja venen funcionant el Consell Escolar i el de Solidaritat. Pròximament també entrarà en marxa el Consell de Comerç, Indústria i Turisme.