Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut treballa la prevenció de la SIDA amb la campanya ‘Gaudeix amb salut!'

Divendres, 1 de desembre, Ripollet se sumarà als actes del Dia Internacional de la Sida, amb diverses activitats organitzades per la Regidoria de Joventut, en el marc de la campanya de prevenció 2006, sota el títol ‘Gaudeix amb Salut!'. El programa d'actes, però, ja es va iniciar el passat 20 de novembre amb la posada en marxa, als instituts de secundària i al Casal de Joves, del concurs ‘Comunica't'.

El guanyador del concurs, consistent en escriure un missatge sobre la malaltia i les relacions sexuals, serà premiat amb un sopar per a dues persones. El programa es completa amb stands informatius a diversos espais municipals, passis de cinema al kfetí i el joc Twister de la SIDA, que es portarà als instituts i al Casal de Joves. A més, la Regidoria de Joventut s'ha encarregat d'arreglar totes les màquines expedidores de preservatius que hi ha repartides pel municipi.

La campanya ‘Gaudeix amb salut!' té com a finalitat desenvolupar entre els joves actituds i comportaments saludables vers la malaltia de la SIDA i les malalties de transmissió sexual. Així, es treballa des de la vessant informativa, però també des de l'emocional. L'objectiu és que els joves aprenguin quines són les pràctiques de risc i quines no, tot potenciant l'ús del preservatiu com a mecanisme de prevenció. La campanya d'enguany ha volgut potenciar la part positiva i lúdica de l'aprenentatge, posant la imatge del preservatiu en caramels.

Foto: (d'esquerra a dreta) Mireia Juncadella, tècnica de Joventut; Marta Gómez, dinamitzadora; Ferran Tornel, regidor de Joventut, i Maria José Morcillo, dinamitzadora juvenil, durant la presentació de la campanya, el 28 de novembre