Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 15 de novembre

La sessió va aprovar l'acord amb els ajuntaments riberencs del Ripoll i el departament de Política Territorial de la Generalitat per a la redacció d'un projecte unitari de recuperació del marge del riu. L'estudi, que tindrà un cost total de 42.000 euros, pretén una actuació integral i conjunta a l'entorn del curs fluvial, des de Sabadell a Montcada.

La Junta també va aprovar diversos projectes destinats a la millora d'escoles i equipaments culturals i socials. Així, es va donar llum verda al projecte executiu de construcció d'una coberta a la pista esportiva del CEIP Anselm Clavé, per un import de 309.723,98 euros. Altres projectes aprovats van ser el de reforma de l'arxiu municipal, per un import de 47.899,80 euros, i el del Centre Cívic Can Mas, amb un cost de 375.944,31 euros, tots dos actualment en exposició pública. La Junta de Govern Local també va adjudicar a l'empresa Ibergestión Construcciones y Obras SA les obres de reforma i ampliació del Centre Cívic del Carrer Maragall, per un import de 142.382,19 euros. Hauran d'estar acabades en un termini de 3 mesos. D'altra banda, l'empresa MRUNNER, SL ha estat l'adjudicatària de les obres d'adequació i gestió del nou espai de difusió d'arts visuals al Centre Cultural, per un import de 193.932,35 euros, i amb un termini d'execució de 3 mesos.
En el capítol de subvencions, es va ratificar l'aportació de 19.000 euros a la Fundació Vicenç Ferrer. Aquesta quantitat servirà per a finançar la reconstrucció d'una escola a Chinnamedu (Índia), que va quedar devastada pel tsunami. D'altra banda, es va donar el vistiplau a dues subvencions per a l'organització d'activitats d'entitats: 1.800 euros a la Fundació Equus i 3.000 euros a l'Associació Folakhe Afro. Per últim, també es va aprovar la minuta del conveni de col·laboració amb el Centre Unesco de Catalunya (UNESCOCat), així com una aportació de 3.000 euros per al primer any d'acord.