Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vailets edita la revista del seu 10è aniversari

Després d'un any de feina i coincidint amb la celebració de la seva desena diada, els Vailets de Ripollet ja tenen a les seves mans la revista del 10è aniversari. Més enllà de fer un repàs històric a la seva trajectòria, la publicació repassa, a través d'un important nombre d'entrevistes i d'un extens treball gràfic, els 10 anys de la colla i ens apropa al sentiment de sentir-se casteller.

La revista ha estat distribuïda de forma gratuïta a tots els membres de vailets, les entitats i empreses col·laboradores i a la resta de colles castelleres. Aquelles persones que estiguin interessades en aconseguir-ne un dels 1000 exemplars publicats o vulguin posar-se en contacte amb els Vailets de Ripollet, ho poden fer els divendres, de 20 a 21 hores, al Centre Cultural.

Els Vailets de Ripollet finalitzaran el proper 18 de novembre la seva 11ª temporada, que ha estat valorada positivament pel president de l'entitat, Ignacio Ruiz. Tot i reconèixer que no es tracta d'una temporada "excel·lent", Ruiz ha destacat una millora respecte els anys anteriors. El 26 de novembre, l'entitat celebrarà una assemblea on es decidirà el canvi o no de la seva Junta.