Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La construcció de l’hospital comarcal començarà l’any vinent

L’estiu de 2007 començarà la construcció del nou hospital comarcal, Ernest Lluch, situat a la intersecció entre els municipis de Ripollet, Cerdanyola i Montcada. Així ho va manifestar la consellera de Salut, Marina Geli, el dilluns dia 16 d’octubre, a una visita al sector Redosa, on s’ubicarà el centre sanitari.

Geli també va avançar que les properes setmanes es convocarà el concurs d'idees sobre l’estructura de la instal·lació. L’obra ha estat pressupostada en 70 milions d’euros i comptarà amb consignació sanitària al nou pressupost. Per a l’obtenció de terrenys per a la construcció de l’hospital ha estat necessària la modificiació del planejament urbanístic del sector Redosa, que passa d’industrial a serveis. Ja ha estat acceptada inicialment i s’espera que s’aprovi definitivament al novembre.

També a nivell sanitari, s’ha anunciat a finals d’aquest any començaran les obres del CAP Uralita, que donarà cobertur a un part del veïns del barri de Can Tiana-Pont Vell. A més, l’any vinent es col·locarà la primera pedra del nou ambulatori dels Pinetons, situat darrere el col·legi Ginesta.