Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

24 de setembre, Marxa Ciclista de Ripollet

El proper dia 24 de setembre tindrà lloc la sortida de la 11ª Marxa Ciclista a Ripollet. Aquesta passejada està inclosa en els actes de les Festes de la Tardor, organitzades per l’AV Can Tiana-Pont Vell. La Marxa està organitzada conjuntament per l’associació de veïns i el Patronat Municipal d’Esports de Ripollet.

La 11ª Marxa Ciclista és un passeig pels carrers del nostre municipi, sense ànim de competir, amb la intenció de gaudir de la bicicleta. La sortida es fa a les 10.30 hores, davant del CEIP Escursell, i l’arribada serà al CEIP Tiana, on s’oferirà una botifarrada als corredors i resta de públic assistent. Tots els participants rebran un obsequi i podran participar en un sorteig. A més, l’associació de veïns ofereix un esmorzar per a tots els participants que així ho desitgin.
La 11ª Marxa Ciclista compta amb la col.laboració del departament d’Educació Vial de la Policia Local de Ripollet, així com la del Club Ciclista Gonzalvo, el Club Ciclista Ripollet, que col.locaran els seus corredors davant, als costats i darrera de la marxa, per tal que sigui el més controlada i ordenada possible. L’any 2005 la Marxa Ciclista va comptar amb 200 persones participants, número que s’espera poder incrementar enguany.