Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR critica la pols de les obres i els olors de l’Ecoparc

El Compromís per Ripollet va fer pública, a final de juliol, la seva preocupació per la polseguera que aixequen algunes obres, que, segons aquest grup, “impedeix obrir les finestres en època de calor, i fins i tot causen problemes físics com irritació de gola o empitjorament en persones amb problemes respiratoris”. Segons afirma el CpR, aquesta situació es dona especialment a la zona de Can Mas, als habitatges propers a les obres d’urbanització del sector del Martinet. És per això que va demanar que es prenguessin mesures correctores, com ara regar, per evitar que s’aixequi polseguera.

D’altra banda, el CpR va tornar a demanar, amb un altre comunicat de premsa, el tancament de l’Ecoparc de Montcada, després que, la darrera setmana de juliol, havien tornat a “ser molt evidents les fortes pudors procedents de l’Ecoparc-2 en molts punts del municipi, pudors que es noten gairebé a diari”. En declaracions de José Luis Muñoz, regidor del Compromís per Ripollet, “aquests darrers episodis d’olors demostren que la planta de residus produeix i produirà molèsties als veïns. Ja no és possible argumentar que l’Ecoparc està en període de proves, ni que s’aplicaran mesures correctores per evitar la difusió dels olors. Sabem que s’han aplicat mesures correctores i no s’ha aconseguit reduir les pudors”.
Finalment, el mateix grup també va demanar explicacions sobre l’acomiadament de quatre treballadores de la Llar d’infants municipal. Segons la regidora del CpR, Pilar Castillejo, “tot sembla indicar que aquests acomiadaments estan motivats pel malestar que va causar a l’empresa adjudicatària del servei el fet que les treballadores es queixessin públicament de les condicions de treball que patien i que comportaven problemes a l’hora de la cobertura de les seves baixes laborals”. Castillejo veu molt lligat aquest acomiadament “amb les condicions de treball que suposa la privatització de l’EBM.