Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La JSC de Ripollet renova la seva executiva

L’agrupació del PSC de Ripollet va renovar l’executiva de la JSC, a l’assemblea, celebrada el passat 21 de juliol. La Comissió Executiva entrant, aprovada per unanimitat, estarà liderada per Marcos García, com a Primer Secretari, Xavier Pujol d’Organització, Daniel Pérez Adjunt d’Organització i Formació i, finalment, Yonatan Vieira, serà Secretari de Dinamització.

El primer secretari sortint, Xavier Puyol va fer un repàs de la gestió feta per l’executiva sortint, destacant que la JSC de Ripollet s’ha fet sentir tant al partit com al projecte nacional de la JSC i ha tingut presència al carrer, gràcies a les diferents edicions de l’ACTIVA’T, la seva participació a les jornades de joventut del passat mes de desembre, al Joveneix, fent aportacions en la diagnosi de la política de joventut i per a la creació del Consell Municipal de la Joventut.
Igualment va lloar la política local de Joventut, amb iniciatives com ara la promoció de pisos de lloguer per a joves, remodelació del Kftí, creixement de les subvencions per a entitats juvenils, construcció dels locals d’assaig, la Gibrelleta, habilitació de la Sala d’estudi nocturna per a temps d’exàmens, entre d’altres. Finalment, va destacar el repte electoral de les properes Municipals i la importància que la JSC pugui fer noves aportacions programàtiques, com ara el Pla Local de Joventut, actualment en marxa.