Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions a cursos i tallers del Centre Cultural i d’entitats

El PMCiJ inicia al setembre el termini per a les preinscripcions als cursos i tallers que s’imparteixen al Centre Cultural i al Casal de Joves. Segons la normativa de cursos i tallers, només els alumnes que portin menys de 3 anys realitzant un mateix curs tindran dret a reserva de plaça.

Oferta pública
Del 12 al 15 de setembre es recolliran les dades de les persones que vulguin matricular-se com a nous alumnes en els diferents cursos que ofereix el PMCiJ, a partir del mes d’octubre -fins al 8 de setembre es recullen les preinscripcions dels antics alumnes. En els grups on la demanda superi l’oferta, es realitzarà un sorteig públic entre tots els preinscrits el dia 20 de setembre, a les 19 hores. La formalització de la matrícula es realitzarà del 25 al 28 de setembre. Per als cursos que s’inicien en altres mesos de l’any, les inscripcions es mantenen fins a l’inici de l’activitat. El preu de la matrícula és de 21 euros, mentre que la mensualitat té un cost de 21 euros.

Oferta de les entitats
L’inici del curs escolar és també l’inici del curs per a les entitats locals amb seu i/o programa d’activitats al Centre Cultural. Els Vailets de Ripollet i la CRAC posen en marxa l’Espai de música tradicional, amb els cursos de gralla, tambor, tamborí i sacs de gemecs; el grup de teatre Siembra és el responsable dels tallers de teatre i Encreuats comença les Tertúlies literàries en català. D’altra banda, comencen les activitats de les entitats que compten amb espais d’assaig al Centre Cultural: Vailets de Ripollet, Colla de Gitanes i Amics del Ball, entre d’altres. Al marge de les propostes concretes, diferents entitats tenen la seva seu en el Centre Cultural, la qual cosa els permet atendre les consultes i peticions d’informació de tots els veïns i, a la vegada, és un espai de trobada per als seus socis.

CALENDARI I PROGRAMA

Matrícula antics alumnes: per als alumnes amb menys de 3 anys, amb dret a plaça, fins al 8 de setembre.
Preinscripcions: del 12 al 15 de setembre.
Sorteig: 20 de setembre, a les 19 h
Matrícula nous alumnes: Del 25 al 28 de setembre.
Inici curs: 2 d’octubre.
Preu de la matrícula: 21 euros.
Mensualitat: 21 euros.

Els cursos que s’ofereixen aquest any són:
* Espais d’arts plàstiques i visuals: Pintura, Arts plàstiques, Dibuix obert, Trobades amb l’art, Ceràmica, Arts decoratives i Fotografia digital.
* Aula de música: Guitarra, Gralla, flaviol, tambor/tamborí i sac de gemecs.
* Espai Música Jove: Dj’s, Cubase i Final Scratch.
* Gastronomia: Cuina de l’àvia, Cuina de Nadal, Cuina de baixes calories, Pastisseria i Cuina fresca.
* Tècniques de desenvolupament personal: Ioga.
* Tèxtils i labors: Tall i confecció i Puntes al coixí.
* Noves tecnologies: Muntatge i creació d’una pàgina web i Iniciació a Internet.
* Jugant aprenc a créixer.
* Balls: Balls de saló, Sardanes, Ball de gitanes per a adults i per a infants, Ball americà estàndard i ball per a infants de 7 a 14 anys.
* Espai d'arts escèniques: Teatre per a joves, Teatre per a adults i Taller de màscares venecianes.
* Gestió d'entitats.
* Llengües: Tertúlies literàries en català, castellà i àrab.
* Escola de música. El PMCiJ beca els alumnes del Centre d’Estudis Diapasó.

Inscripcions als TALLERS EXTRAESCOLARS per als centres d’ensenyament d’infantil i primària. Preinscripció del 18 al 21 de setembre. Sorteig de places: 25 de setembre, 18 h, en el Centre Cultural. Formalització de matrícula: del 27 al 29 de setembre. Inici dels tallers: 4 d’octubre. Preu: 30 euros/anual per alumne (amb descomptes per als germans).

Inscripcions als TALLERS JOVES AL KFTÍ. Propostes diverses.

Inscripcions als CURSOS DE CATALÀ. Cursos orals, escrits i a distància. Matrícula: del 18 al 27 de setembre, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, excepte la tarda del divendres. Organitza: Oficina de Català de Ripollet.