Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple del 20 de juliol de 2006

Va aprovar la creació de la figura del vice-secretari, amb el suport de PSC, ICV, CiU; el vot contrari del CpR i l’abstenció de la resta.
El Ple també va donar conformitat al nou Conveni del personal de l’Ajuntament. Van votar-lo a favor els partits de l’equip de govern: PSC, ICV i CiU; mentre que la resta s’hi van abstenir.
A continuació, es va aprovar la cessió de terrenys per a l’ampliació del col·legi Tiana. Van estar tots a favor, a excepció d’ERC, que s’hi va abstenir.
El punt més destacat del Ple va ser l’adjudicació de la concessió administrativa de la construcció i gestió del nou Centre d’Atenció de la Gent Gran de Ripollet a l’empresa GRUPO SERGESA. Van votar a favor tots els grups, a excepció d’ERC, que s’hi va abstenir.
El següent punt va ser el nomenament de Pere Soms com a nou Jutge de Pau de Ripollet. Va votar a favor PSC, ICV i CiU; en contra el CpR i s’hi van abstenir la resta. A partir d’aquest punt, la respresentant d’ERC va haver d’abandonar la sala, per motius personals.
Un altre punt aprovat va ser el referent a tres paquets de modificacions de partides: una d’1.008.583,13 euros, una altra de 250.589,95 euros i la darrera de 37.960 euros. Va comptar amb el suport dels 11 regidors de l’equip de govern PSC, ICV i CiU, a més dels 3 CpR. La resta s’hi van abstenir.
El darrer punt tractat va ser el projecte executiu de les noves piscines amb coberta mòbil del poliesportiu municipal, pressupostades en 2.739.904,02 euros. Van votar-lo a favor PSC, ICV, CiU, EUiA i PP; la resta s’hi va abstenir.