Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebrada reunió entre l’Ajuntament i els pares del CEIP Els Pinetons

El passat 12 de juliol, a les 18h a la sala d’actes del PMCJ, es va dur a terme una reunió sol·licitada pels pares i mares del CEIP Els Pinetons i amb l’assistència de la regidora d’Educació i Polítiques d’Igualtat, Malika Zedjaoui, la inspectora d’Educació, Montserrat Sànchez i el director del centre, Carles Gracia. Es va informar que els infants matriculats al CEIP Els Pinetons, donat que encara no s’ha construït el nou centre, seran escolaritzats provisionalment en les aules buides del CEIP El Martinet.

En aquesta reunió realitzada, els pares i mares van plantejar una sèrie d’inquietuds i dubtes a les representants de les administracions implicades, Generalitat i Ajuntament; i també van demanar unes propostes de solució.

Tant la regidora com la inspectora van agrair la implicació de les famílies en la iniciació de l’escolarització dels infants i van expressar que poden entendre les seves inquietuds en alguns aspectes, però que ja s’hi està treballant per trobar una solució. Van afegir que tothom desitja el mateix objectiu i que és molt important la col·laboració i cooperació de totes les parts implicades. Van comunicar també que s’ha prioritzat el tenir un bon equip de professionals (hi haurà 5 mestres, un tècnic d’educació infantil i un auxiliar a mitja jornada) i que s’està treballant per garantir unes condicions de seguretat i unes condicions òptimes d’escolarització.

Es va donar resposta sobre les adaptacions que es farien als espais i de les mesures de seguretat previstes. El punt que va provocar més insatisfacció a les famílies va ser la demanda de transport escolar exclusiu per als infants del CEIP Els Pinetons. Es va donar resposta de la dificultat d’oferir aquest servei, donat que la normativa no ho permet i donat que hi ha l’acord de la comunitat educativa de Ripollet d’apostar per l’optimització del transport públic, el qual està subvencionat en un 50%, i que també va ser un acord assolit quan els infants del CEIP EL Martinet es van trobar en la mateixa situació. També s’ha manifestat que si hi ha algun aspecte sobre el servei de transport que es pot millorar, es treballarà per intentar millorar-lo.

Es va emplaçar a una comissió de pares i mares a una propera reunió a l’Ajuntament per informar sobre el projecte d’adequació de l’entorn, amb els plànols corresponents per veure com quedaran les obres, que ja han començat, i que estan previstes per finalitzar al començament del proper curs. En aquesta comissió s’intentarà tractar tots aquells dubtes o inquietuds que encara preocupin a les famílies per intentar trobar la millor solució possible.

Finalment, es comunica a totes les famílies matriculades al nou centre, que la Regidoria d’Educació està oberta a oferir tota la informació necessària (carrer Isabel la Catòlica, 2 - tel. 93 504 60 08 – 93 504 60 00).