Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres de construcció d’un mur al camp de futbol Industrial

El passat 10 de juliol van començar les obres per a dur a terme el projecte de drenatge, mitjançant la construcció d’un mur entre el camp de futbol de l’Industrial i el CEIP Tatché. Les obres seran realitzades per l’empresa Ibergestión, Construcciones y Obras, SA, per un import de 29.316,43 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució previst és de tres setmanes.

Aquesta obra té com a objectiu principal evitar la incidència actual de les aigües pluvials provinents de la pista de futbol sobre el propi CEIP Tatché. D’aquesta manera es dissenya la continuació d’un mur de formigó armat d’una altura de 1.40 m i d’un filat metàl·lic d’una altura de 2 m i en una longitud de 50 m per tal que aquestes aigües pluvials no afectin les edificacions veïnes.

Així mateix, el projecte també inclou la instal·lació d’una canal semicircular de formigó prefabricat de 60 cm d’amplada per recollir les aigües del camp de futbol i portar-les a un gran pericó existent. Aquesta canal semicircular, d’una longitud de 140 m, transcorrerà, recolzada sobre una base de formigó en massa, en tot el llarg del mur que dóna al CEIP Tatché i als habitatges veïns del carrer de Pau Casals, tot això per tal de canalitzar tot el que sigui possible l’aigua de pluja.