Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple del 25 de maig de 2006

La sessió va començar amb l’expressió del condol del consistori per la mort de Carles Ferré, amb un minut de silenci. A més, a proposta de la Junta de Portaveus es va aprovar posar el nom de l’exalcalde a un parc i la propera realització d’un acte d’homenatge.
Seguidament, es va ratificar el nomenament de Joan Ramon Costa com a defensor del ciutadà de Ripollet. Costa té 57 anys, és mestre de l’IES Palau Ausit i membre de l’entitat El Setrill. A més, havia estat regidor per CiU. Van estar tots d’acord, menys el PP, que va votar en contra i el regidor no adscrit Josep Gabarra, que s’hi va abstenir.
A continuació, es va aprovar per unanimitat l’acord amb Sanitat perquè avanci la construcció del nou CAP Els Pinetons a 2007, a canvi que l’Ajuntament li presti l’1,2 milions que costarà l’edifici.
Seguidament, es va aprovar una modificació de partides principalment per fer front a l’asfaltat de carrers. Hi van estar tots a favor, a excepció del regidor Gabarra i el CpR que s’hi van abstenir.
Un altre punt destacat va ser l’aprovació definitiva de l’estudi de mobilitat, full de ruta de la circulació i l’aparcament a Ripollet. Hi v estar a favor l’equip de govern de PSC-ICV-CiU, mentre que EUiA, PP i CpR hi van votar negativament i ERC i Gabarra s’hi van abstenir.
Per acabar, tots van donar suport a la creació de 61 places de llar d’infants al 2008-2009 i 103 al 2009-2010.

FOTO. Moment del minut de silenci en record a l'exalcalde, Carles Ferré, mort el passat 13 de maig.