Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la JGL del 3 de maig de 2006

Va aprovar la venda, per 1,9 milions d’euros, de la parcel·la, situada al carrer de Can Masachs, 18-20, a l’empresa Aubarel SL, per a la construcció d’un hotel i oficines. Aquests terrenys, de 1.032 metres quadrats, s’utilitzaven com a magatzem a l’aire lliure per part de la brigada. Eren propietat de l’Ajuntament en un 63% i la resta de l’IMPSOL. Segons el plec de condicions, a l’Ajuntament, li pertoquen per la venda en uns 700.000 euros i una part de l’edifici que es construirà, valorada en altres 600.000 euros.
En segon lloc es va donar llum verda a l’inici de la tramitació de l’expropiació del terreny de l’antic Casino, propietat de Larvin SL i reservat per a la construcció d’equipaments culturals. Segons va avançar en roda de premsa, la primera tinenta d’alcalde, Rosa Martín, la decisió sobre el que i el com s’hi farà dependrà del PMCiJ.
Seguidament, es va donar el vistiplau a l’adjudicació de la urbanització del darrer tram del vial del riu Ripoll, amb la continuació del carril bici, plantat d’arbrat i col·locació de mobiliari urbà. El preu de l’obra serà de prop de 126.000 euros i anirà a càrrec de la constructora Fel.
Finalment, es va aprovar una partida de 70.172 euros per a actuacions d’estalvi energètic i reducció de contaminació lumínica a l’enllumenat públic. A més, es va ratificar l’adjudicació del servei de la Casa Natura a l’entitat Ripollet Natura per 54.412 euros l’any.

FOTO: Rosa Martín, primera tinenta d'alcalde, a la roda de premsa sobre els acords de la junta de govern.