Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita del president de l’Àrea de Govern de la Diputació a la Casa Natura

El passat dilluns 8 de maig el president de l’Àrea de Govern de la Diputació, Antoni Fogué, va visitar la Casa Natura de Ripollet, convidat per l’Ajuntament. L’objecte de la trobada va conèixer el funcionament d’aquest equipament municipal, situat a peu del parc dels Pinetons, i estudiar vies de col·laboració entre les dues administracions, per tal que la Casa Natura esdevingui un referent comarcal, com a servei de difusió i educació mediambiental. Després de la recent adjudicació de la gestió i activitats de la Casa Natura a l’entitat Ripollet Natura, la intenció municipal es la realització d’un projecte, que possibiliti oferir activitats i serveis relacionats amb l’estudi i difusió de l’aigua, els residus i l’entorn paisatgístic. El darrer curs van visitar la Casa Natura més de 3.000 escolars.

Ripollet Natura
Ripollet Natura continuarà gestionant l’espai i activitats de la Casa de Natura. L’adjudicació del servei, per 54.612 euros l’any, preveu un ampli programa d’activitats d’educació ambiental, exposicions, un banc de recursos, serveis d’assessorament per l’ambientalització i un pàgina web. A més, l’entitat s’encarregarà del servei d’informació del parc, que funcionarà els divendres.

FOTO: D'esquerra a dreta, Montserrat Figueras; l'alcalde, Juan Parralejo i el president delegat de l'Àrea de Govern de la Diputació, Antoni Fogué, a la roda de premsa de la Casa Natura.