Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la preinscripció a la llar d'infants municipal

Fins al proper 15 de maig es poden realitzar les preinscripcions per a la reserva de plaça a la llar d'infants municipal. Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de dilluns a divendres entre 9 i 18.30 hores i dissabte entre 10 i 12 hores. El proper 19 de maig es publicaran les llistes del barem i el 26 de maig les d'admesos. La matriculació serà entre el 6 i 9 de juny.

Documentació a presentar
- Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació.
- Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor legal) o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres.
- Original i fotocòpia de la TIS (targeta d'identificació sanitària) de l'alumne o alumna.
- Original i fotocòpia del carnet de vacunacions (quan no es tingui ha de presentar-se un certificat mèdic oficial, si els nens/es no han estat vacunats per contraindicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu).

Per a més informació, les famílies interessades es poden adreçar bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC, c. de Balmes, 2. 93 504 60 01) o bé a la llar d'infants municipal (c. de Magallanes, 33).