Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre a la circulació el darrer tram remodelat de la rambla de Sant Jordi

El divendres 7 d'abril es va obrir a la circulació el darrer tram de la rambla de Sant Jordi, entre plaça de Font i el carrer de Pau Casals, després de la seva renovació integral. L’obra ha costat 504.000 euros i ha estat realitzada per l'empresa Consfel. Ha consistit en la renovació i ampliació de les voreres i la instal·lació de nou paviment i mobiliari urbà. A més, s’ha intervingut en l’eliminació de barreres urbanes i s’ha adequat quant a seguretat, amb la millora de senyalització i passos de ressalt.

Finalment, de la inversió també cal destacar el soterrament de les línies elèctriques, que fins ara penjaven de les façanes dels edificis. Passat Setmana Santa, està previst emprendre el tram final de la rambla, ja aprovat per Junta de Govern Local, amb un pressupost d’uns 600.000 euros més.

Visita d’obres
L’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat del regidor d’Esports, Xavier Peñarando, van realitzar el passat 6 d’abril una visita amb la premsa a les obres de la rambla, el poliesportiu i el mercat. Es tracta de tres projectes de gran envergadura i pressupost. Així, a la rambla s’acaba de realitzar la penúltima de les 5 fases. El poliesportiu està a punt d’iniciar la segona fase, dins d’un ambiciós Pla director, que culminarà l’any 2011. Fins al moment s’ha intervingut a la piscina, amb una nova coberta, nova climatització i sistema antihumectant. Cal destacar també la inversió que s’ha vingut realitzant a la zona de serveis, amb la revisió de calderes, automatització dels sistemes de control de qualitat de l’aigua, estalvi energètic, etc. En aquests moments, a l’entrada de l’equipament esportiu s’està construint un espai polivalent, on després de l’estiu s’hi traslladarà el bar, per tal de començar la nova fase, que inclou una gran vestíbul de vidre, ascensor, una nova piscina de 10 x 20 metres i zona d’aigües. D’altra banda, cap a mitjan juny es posarà gespa artificial al camp de futbol.

Quant a la remodelació del Mercat Municipal, la plaça Pere Quart i entorn, s’està acabant el local comercial de 1.300 metres quadrats. L’obra s’espera enllestir a mitjans de maig, quan els paradistes del Mercat seran traslladats a aquest espai, que posteriorment acollirà un hiper Mercadona. Serà aleshores quan s’iniciïn les obres de la segona fase, adjudicades a l’empresa MRUNNER, SL, per un import d’1.410.000 euros. Aquesta actuació, amb vuit mesos d’execució, consistirà en la remodelació interior del Mercat Municipal, així com del paviment de la planta superior i la façana de les Galeries Mercacentre.

FOTO: Darrer tram de la rambla remodelat, a punt d'obrir a la circulació.