Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 30 de març

L’Ajuntament de Ripollet celebra aquest dijous, dia 30, la sessió ordinària del Ple de març. Entre els 13 punts de l’ordre del dia, destaca l’aprovació del concurs per a la construcció del futur complex de serveis per a la gent gran. Segons va avançar en roda de premsa l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, el projecte anirà més enllà de l'inicialment previst, ja que, a més de les 120 places de residència i les 32 de centre de dia, ja concertades amb la Conselleria de Benestar i Família de la Generalitat, també s’ampliarà amb 50 llits per a llarga estada i de 15 a 20 places d’hospital de dia, gràcies a un altre acord, en aquest cas, amb la Conselleria de Salut.

En el futur es pretén que també compti amb pisos tutelats, un centre de rehabilitació i zona d’aigües. El Centre d’atenció integral a la gent gran ocuparà estarà ubicat en uns terrenys municipals de 19.000 metres, situats al costat de l’escola Ginesta, que també albergaran un nou ambulatori i la futura escola dels Pinetons.

A banda d’aquest punt, al Ple també abordarà l'aprovació de la bandera municipal, que onejarà per primera vegada el proper Sant Jordi. Altres assumptes a tractar seran el reglament del futur Consell de Comerç, Indústria i Turisme i l’aprovació de les línies que ha de tenir la reordenació urbanística del sector nord-oest, situats al marge esquerre de la carretera de Santiga.

El Ple, que s’iniciarà a les 19.30 hores, serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio (91.3 fm).