Falcons de Sabadell, 4 - CTT Ripollet, 1

2ª Divisió Masculina
CTT Ripollet, 4 - Sa Pobla de Mallorca, 2

RUA
El RUA va participar aquest cap de setmana al darrer Campionat d’Espanya de Cross en categoria Cadet, amb Sónia Mañas, que va finalitzar 39a i en 6a posició pel que fa a Catalunya en la classificació per autonomies. L’altre competició destacada del cap de setmana va ser la Marató de Barcelona, on hi van participar tres atletes del RUA. Antonio Roda Manrubia, el més vetarà en actiu del club va finalitzar la prova amb un temps Oficial: 3:55:21 i Real: 3:53:22. Juan Arias Fernández i José Rubio Garcia es van estrenar en la prova més exigent en ruta que mai havien disputat, amb els següents temps: Oficial: 3:15:40 i Real: 3:14:50, per a Arias, i un temps Oficial: 3:36:12 i Real: 3:32:52 per José Rubio. A més, dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya Universitari d’Atletisme, obrint així el calendari de Pista. En aquest hi van participar Joan Domingo i Oriol Vilaplana representant a la UAB i Félix Acero fora de concurs. Domingo va rebaixar 2 segons la seva marca personal en els 800m.ll.(2’01”). Vilaplana no va tenir tanta sort (2’03”), i poc després va córrer els 400m.ll. (52”). Félix Acero va córrer els 1500m.ll., aconseguint un temps de 4’20”.