Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU i PP comencen a treballar de cara a les properes eleccions municipals

Encara resten més de 14 mesos, però les agrupacions locals de CiU i PP ja han començat a treballar en els seus programes i candidatures amb vistes a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 27 de maig de 2007. Així, d’una banda, Xavier Peñarando va ser escollit en assemblea, el passat dijous, 16 de març, per aclamació dels seus militants, com a nou cap de llista de CiU a Ripollet, mentre que una estona abans la diputada del PP, Dolors Montserrat, presidia una altra assemblea per parlar, entre d’altres temes, de les properes municipals.

A banda del suport de militants i simpatitzants, Peñarando també va comptar amb el recolzament tant del comitè executiu local com de la federació nacionalista a Catalunya. Així, el nou cap de llista va estar acompanyat pel president de Convergència de Ripollet, Joan Fandos, i pel diputat de CiU i vicesecretari d’acció territorial de CDC, Lluís Coromines, que van demanar a la cinquantena de militants presents el seu vot a la candidatura de Peñarando. L’actual regidor convergent va explicar que, desprès de més de 12 anys com a militant de CiU, va decidir presentar-se pel seu compromís amb el projecte global de la formació, pel recolzament rebut i per la il·lusió que té alhora de fer-ho.

Dolors Montserrat a Ripollet
També aquest dijous, la diputada al Parlament de Catalunya i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, va visitar Ripollet, juntament amb d’altres representants comarcals, per tal de presidir una trobada amb militants i simpatitzants de l’agrupació local. Montserrat va explicar prèviament, en roda de premsa, i acompanyada pel portaveu popular, Pere Calviño, que l’objectiu de la seva visita era donar un impuls pel que fa al treball de l’agrupació local de cara a les properes eleccions municipals, així com recollir propostes i parlar d’altres temes d’actualitat.
La diputada popular va afegir que el programa electoral ha de posar “l’accent en les polítiques socials”, com l’augment de places de llar d’infants, la reducció de les llistes d’espera pel que fa a sanitat, el foment de l’ocupació o les polítiques dirigides a la població immigrada. La presidenta del PP de Barcelona també va referir-se a l’Estatut, assegurant que es troben en un moment “d’incertesa general” i va criticar l’actuació del tripartit català en qüestions com l’hospital comarcal o la solució a l’impacte de la C-58.