Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament signa amb diversos col·lectius locals convenis emmarcats en el Pla d’Entorn

L’Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora d’Educació i Polítiques d’Igualtat, Malika Zedjaoui, van signar aquest dilluns, 6 de març, convenis amb Creu Roja, la cooperativa L’Interruptor i el Casal Jove La Gresca, inclosos en el Pla Educatiu d’Entorn. Segons aquests convenis, tant Creu Roja com l’Interruptor hauran d’aportar tres monitors cadascú per a prestar els serveis de promoció de l’ús de la llengua i la integració dels alumnes durant l’hora de menjador, tallers per a les famílies de primària i tallers d’estudi assistit de primària.

A més, Creu Roja també haurà d’aportar el monitor encarregat de coordinar el programa Voluntaris per la Llengua i d’assessorar a les persones que hi participin del servei d’autoaprenentatge de la llengua catalana.
Pel que fa al conveni subscrit amb el Casal Jove La Gresca, aquest estableix que l’entitat s’ha d’encarregar de la realització dels tallers per a famílies de secundària i els tallers d’estudi assistit dels tres instituts públics. A més, La Gresca haurà d’aportar un dinamitzador juvenil per a que s’encarregui de motivar i acompanyar els joves als diferents espais públics, amb la finalitat que coneguin els recursos que ofereix el municipi. Aquest darrer projecte es fa en col·laboració amb el Pla de Joventut.