Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp de Futbol Municipal tindrà gespa artificial a finals d’agost

El Patronat Municipal d’Esports ha iniciat el compte enrera per aconseguir fer realitat el projecte de col·locació de gespa artificial al Camp de Futbol Municipal de Ripollet, desprès d’aprovar el passat 22 de febrer en Junta de Govern el plec de condicions per a la seva adjudicació. El projecte, que es preveu que estigui enllestit a finals d’agost, va ser presentat el passat 27 de febrer en roda de premsa per l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, el president del Patronat Municipal d’Esports, Xavier Peñarando, el gerent del PAME, Manolo Cajaraville, així com el president del FC Ripollet, José Remesal, i el representant de les entitats del PAME, Ramon Domènech.


Les obres, que s’hauran d’iniciar abans de l’acabament de la temporada esportiva, compten amb un pressupost de 470.000 euros. Aquest projecte forma part de les actuacions previstes per aquest 2006 dins el Pla Director, juntament amb les obres del nou bar i l’inici de les obres de la nova piscina amb coberta mòbil. Els treballs en el camp de futbol consistiran en la col·locació de la gespa artificial de segona generació, el canvi de banquetes i del tancat perifèric, la millora dels accessos i l’ampliació del reg.

Pla Director de l’Industrial
Aprofitant la seva compareixença, el president delegat del PAME, Xavier Peñarando, va recordar, arrel d’unes crítiques publicades a un mitjà local sobre el camp de l’Industrial, que aviat s’iniciarà el Pla Director d’aquesta zona. Peñarando ha explicat que, igual que es va fer amb el Pla Director del Poliesportiu, s’obrirà un procés participatiu sobre aquest nou projecte. L’objectiu del Patronat és construir un nou nucli esportiu a Ripollet, que a més del camp de futbol inclogui les pistes esportives del CEIP Tatché. Pel que fa les queixes sobre el camp, el regidor d’Esports ha assegurat que el manteniment i adequació d’aquesta instal·lació sempre s’ha realitzat en funció de les demandes de les entitats, amb les quals assegura que tenen una “relació molt fluïda”. En aquest sentit, l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va afegir que el nivell de les instal·lacions esportives locals és “molt alt” i va recordar que “els clubs també s’han de responsabilitzar en la part que els toca del seu manteniment”.