Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins a 6.000 alumnes formaran part de la campanya de teatre, música i dansa

Aquest programa ofereix la possibilitat als alumnes des de P3 fins a 1r d'ESO dels centres educatius del municipi de gaudir d'espectacles al Teatre Auditori en horari lectiu.

Més de 6.000 alumnes d'11 centres educatius de Ripollet participaran aquest any a la campanya escolar de teatre, música i dansa, que organitza l'Ajuntament de Ripollet, a través de Cultura. La campanya, que compta amb el suport de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, s'ofereix a tots els centres educatius del municipi al principi del curs escolar i s'està treballant perquè formi part del Viver educatiu.

El programa va néixer fa uns anys amb l'objectiu d'oferir la possibilitat als alumnes d'apropar-se al Teatre Auditori del Mercat Vell a veure un espectacle de teatre, música o dansa durant l'horari lectiu. D'aquesta manera, es potencia la creació de nous públics en l'àmbit de les arts escèniques i els permet descobrir noves maneres d'aprenentatge.

Els diferents espectacles estan adreçats específicament als cicles d'infantil, inicial, mitjà i superior, i es complementen amb uns propòsits que els mestres poden treballar a l'aula amb l'alumnat. Fa dos anys que la campanya també es va obrir als centres de secundària, i actualment són els/les alumnes de 1r d'ESO els que assisteixen al teatre.

Durant aquest mes de gener, ja s'han programat els espectacles de música, on han participat un total de nou escoles amb 2.230 infants. Està previst que la programació continuï el mes de març amb teatre, i al maig amb la dansa.

L'Ajuntament de Ripollet vetlla perquè siguin espectacles de qualitat i amb companyies de trajectòries consolidades; d'aquesta manera tots els infants de la ciutat poden gaudir de les arts escèniques a través de les seves escoles.

Redacció ripollet.cat - NdP