Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC portarà al Parlament la petició d'una estació de tren per a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Esquerra Republicana podria presentar, en el decurs de les properes setmanes, una Proposició no de llei al Parlament de Catalunya, per tal d'intentar comprometre a la cambra catalana a construcció d'una estació de tren de la línia Mollet-El Papiol, a l'entorn del parc dels Pinetons. La iniciativa va ser donada a conèixer, en roda de premsa, per l'executiva local del partit. L'agrupació considera viable fer arribar la línia a Ripollet, ja que passa soterrada a uns 200 metres del terme municipal. La proposta consisteix en desviar el túnel fins a prop de la plaça d'Avrillé i dalt fer una estació i un aparcament dissuassori.

Per al president de l'executiva, Ricard Sancho, "l'estació és vital per a Ripollet", ja que, "molta gent, per feina i també molts estudiants, es veuen obligats a agafar el cotxe perquè hi ha una gran manca de transport públic". A més, Sancho va recordar que, abans que el Ple aprovés la moció del CpR, demanant l'estació, "aquest projecte ja havia estat considerat de nivell A a la sectorial d'ERC d'Infraestructures del Vallès". A tot això, el secretari de Comunicació i Política Municipal d'ERC, Aleix Mora, va insistir en l'oportunitat de la iniciativa i va alertar que si es deixa passar el tren del Pla d'Infraestructures de la Generalitat, "Ripollet podria quedar oblidat".

Crida a la manifestació del 18F
La portaveu municipal d'ERC, Lurdes Serra, va fer una crida a la participació per a la manifestació del proper 18 de febrer a Barcelona, sota el lema "Som una nació i tenim dret a decidir", i va anunciar que Esquerra fletaria un autocar des de la població per acudir a la concentació.