Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Extraordinari del 14 de febrer

La sessió abordarà la creació del nou grup municipal Equerra Unida i Alternativa, resultat de la sortida del regidor Modesto Olivera del Compromís per Ripollet. A més, portarà a aprovació el conveni amb l’Institut Metropolità del Sol (IMPSOL) per a la construcció de 128 pisos de protecció oficial, a una parcel·la, situada a peu del parc dels Pinetons. Segons va avançar en roda de premsa l’alcalde, Juan Parralejo, l’Ajuntament espera ingressar per la venda d’aquest terrenys uns 6 milions d’euros, que serviran per a finançar inversions en equipaments i millora de la via pública. El Ple es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM).

128 pisos de protecció oficial
El conveni que es porta a l’aprovació contempla la venda d’una parcel·la, situada a peu del parc dels Pinetons, entre rambla de les Vinyes i avinguda Catalunya, d’11.300 metres quadrats. L’Ajuntament podria ingressar per la venda d’aquest terreny uns 6 milions d’euros, que aportaria l’IMPSOL abans d’octubre de 2006. En aquest espai, l’ens de promoció de l’habitatge metropolità construiria un edifici en forma d’U, de planta baixa i quatre pisos d’alçada, amb un total de 128 habitatges, prop de 2.000 metres quadrats en locals per a petits negocis i un jardí per a ús veïnal. Fins al moment de lliurar les claus, es crearia una comissió de seguiment, amb representació de l’Ajuntament i l’IMPSOL.
Segons va explicar l’alcalde de Ripollet a la roda de premsa prèvia al Ple, els pisos seran de protecció oficial de règim general, és a dir, més econòmics que els de preu taxat. A més, compliran amb les normatives municipals d’estalvi energètic d’aigua, llum i plaques solars.

FOTO. Parcel·la on estaran ubicats els pisos de protecció oficial