Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de la C-58 convoca una protesta davant la Secretaria General de Mobilitat

Una delegació de ripolletencs, encapçalada per l'alcalde i els membres de la Comissió municipal de solucions de la C-58, es desplaçarà el proper 22 de febrer a la Secretaria General de Mobilitat, per tal de realitzar un acte de protesta davant la Secretaria i intentar mantenir una reunió amb els seus responsables.

Aquesta decissió, acordada per unanimitat a la reunió que la Comissió va celebrar el passat 6 de febrer, arriba per la manca de resposta del Secretari General de Mobilitat, Manel Nadal, el qual es va comprometre el passat mes de juliol a fer arribar una proposta alternativa al cobriment de l’autopista, en el decurs del darrer trimestre de 2005. En aquesta reunió, la comissió també va decidir convocar una assemblea veïnal pel proper 15 de febrer, per tal d’explicar la situació actual.

El president de la Comissió, Xavier Peñarando, ja va enviar, el passat 17 de gener un escrit a Manel Nadal, explicant-li la importància de conèixer en quina situació es troba l’estudi de solució de l’impacte de la C-58 al seu pas per Ripollet, sense haver rebut cap resposta. Recordem que la Comissió municipal està integrada per representants de tots els grups municipals i per membres de l’entitat Fòrum Soterrem la C-58.