Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP explica les seves propostes per millorar la neteja a Ripollet

El Partit Popular de Ripollet va presentar aquest dilluns, 30 de gener, en roda de premsa les seves propostes per millorar la neteja a Ripollet, incloses en el seu projecte de ciutat. Així, el PP assegura que si ells governessin fomentarien el civisme i la neteja fent que els ciutadans percebessin que “els seus impostos van directament als serveis” i “evitant el malgastament”. A més, suprimiria la taxa d’escombraries i crearia un servei telefònic per aconseguir “un entorn de proximitat”.

Pel que fa a les propostes concretes, sota el títol “solucions Calviño”, el grup de l’oposició creu que calen campanyes de sensibilització permanents, l’augment de recursos tant humans com materials per a la neteja de carrers i polígons industrials, la incorporació d’agents cívics i la remodelació d’alguns carrers. A més, el PP proposa actuacions especials i una major regularitat en la neteja de pintades, cartells, burilles o xiclets.
D’altra banda, el grup popular, tal i com va fer al Ple del passat 26 de gener, ha proposat a l’equip de govern, a través d’un comunicat, l’augment de mitjans per tal de retirar amb més celeritat els cotxes abandonats.

Foto: Pere Calviño (esquerra) i Víctor Diéguez (dreta)