Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CB Ripollet presenta la seva web, el llibre i el programa d’actes del seu 75è aniversari

El Club Bàsquet Ripollet va presentar el passat dissabte, 28 de gener, en un Teatre Auditori ple de gom a gom, el llibre ‘75 anys de Bàsquet a Ripollet’, realitzat per Ernest Boquet i Modest Serra. A banda dels autors, l’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde de Ripollet, el regidor d’Esports i el president del CB Ripollet, així com representants de la Fundació Caixa de Sabadell, la Federació Catalana de Bàsquet i l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Aquest llibre, amb 260 pàgines d’història, 250 fotografies i 75 documents històrics, forma part dels actes organitzats amb motiu del 75è aniversari del club. El programa, tal i com va explicar Joan Raurell, també comptarà amb una exposició fotogràfica al Centre Cultural a partir del 13 de febrer, la participació del club al concurs de bàsquet 3x3 organitzat per l’escola Sant Gabriel a l’abril, a més de la venda de llibres durant el Sant Jordi a la Rambla. També han previst pel mes de maig acollir alguns partits de la final del Campionat de Catalunya i han organitzat, coincidint amb la data del seu primer partit, el 25 de maig, un acte homenatge amb un torneig de veterans. El programa també compta amb un torneig de bàsquet, el 27 i 28 de maig, on hi jugaran tots els equips del club, finalitzant amb un sopar de germanor, el proper 21 d’octubre. D’altra banda, el club va aprofitar l’acte per a presentar la web de l’entitat .

Aquest acte també va servir per al retrobament d’antics companys i membres de directives del CB Ripollet. Així, entre el públic es va poder veure a un dels jugadors que va debutar al club l'any 1931, Victoriano Segura, a més d'altres exjugadors com Joan Creus (Txitxi) i Jordi Creus, Balaguer, Sebastià i Joan Riera, Salvador Serra o Francesc Mimó.

Foto: Modest Serra (Inferior esquerra) i Ernest Boquet (Inferior dreta) signant llibres en acabar l'acte