Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Ordinari del 26 de gener

L’Ajuntament de Ripollet va celebrar el passat 26 de gener el Ple Ordinari de gener, on es va aprovar provisionalment el Pla de millora urbana de Can Tiana, a l’anomenada Unitat d’Actuació 1, així com la desestimació de les al·legacions presentades. El punt va ser aprovat amb el vot contrari del PP, l’abstenció del regidor Josep Gabarra, ERC i el CpR i el vot favorable dels grups de l’equip de govern.

Es tracta del desenvolupament urbanístic de la zona compresa entre la carretera de Barcelona i els carrers de Pau Picasso i Sant Pere, que permetrà la construcció de 70 habitatges, 1.750 m2 d’espais comercials i la cessió d’uns terrenys de zona verda per a ús públic.
Un altre punt destacat d’aquesta sessió va ser l’aprovació del conveni per a l’adhesió de l’Ajuntament de Ripollet a l’anomenat Pacte per la salut, on en formaran part la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Servei Català de la Salut i la resta de municipis de la comarca. Tal i com va explicar l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, a partir d’aquest conveni es consensuarà la creació d’un consorci que permetrà la participació dels consistoris en les decisions d’àmbit sanitari de la comarca. L’acord va ser aprovat amb els vots favorables del regidor Josep Gabarra, el PP i els tres grups que conformen l’equip de govern, i l’abstenció d’ERC i el CpR.