Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR assegura que el PMO ‘no ha fet res’ per la recol·locació dels treballadors de Trilla

El CpR ha criticat, a través d’un comunicat, el que consideren una manca d’actuació del Patronat d’Ocupació “per facilitar la recol·locació dels treballadors de Trilla”. Així, el seu regidor Jose Luís Muñoz assegura que el patronat “no ha fet res”, tot i el compromís adquirit al Consell d’Administració de desembre d’oferir serveis d’orientació per tal de facilitar la reinserció laboral dels treballadors de l’empresa.

Muñoz també creu que l’Ajuntament també podia “haver demanat ajuts a la Generalitat, així com engegar alguna actuació complementària de suport i orientació a la recol·locació i a la recerca de feina”. Per últim, el regidor del Compromís apunta que aquesta situació “referma la hipòtesi que el tancament de Trilla respon a altres interessos a més dels purament empresarials”.

‘Comentaris desafortunats’
L’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, ha titllat aquestes declaracions de “desafortunades”, assegurant que amb elles el CpR només vol “tapar les seves frustracions”. A més, Parralejo ha recordat que tots els sindicats del comitè d’empresa de Trilla li van dirigir una carta agraint el seu suport i recolzament. L’alcalde també ha explicat que en el seu moment l’Ajuntament ja es va comprometre a ajudar els treballadors, afavorint la seva formació, especialment la dels més joves, i tenint en compte la seva situació en el moment que les empreses que s’instal·lin als nous polígons industrials requereixin personal.