Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Classicisme i innovació es barregen al segon trimestre de l’Associació d’Espectadors

L’obra ‘Mestres Antics’, de Thomas Bernhard, obrirà aquest divendres la programació professional del segon trimestre de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, dins la seva dotzena temporada. La resta de propostes teatrals d’aquest trimestre són la versió de ‘Molt soroll per res’, de William Shakespeare, el 10 de febrer, i el muntatge d’accidents polipoètics del humoristes Rafael Metlikovez i Xavier Theros, sota el títol ‘Franco ha muerto o como idiotizar a un pollo’, programada pel 3 de març.

Pel que fa a la música, el 27 de gener, es podrà gaudir en directe del darrer treball del quartet Les Violines. La Mezzosoprano Mireia Pintó visitarà Ripollet el 17 de febrer, acompanyada pel pianista Manel Camp, per oferir un recital líric, barrejant clàssic i popular. El segon trimestre finalitzarà el 17 de març amb l’espectacle de música i claqué Boogie Woogie Tap, a càrrec del pianista Lluís Coloma i els ballarins Guillem Alonso i Roser Font.

A banda de la programació d’espectacles, l’Associació d’Espectadors també ha preparat per aquesta temporada una visita a la Fira de Titelles de Lleida, el 6 de maig, i un homenatge a Feliu Formosa en el dia dels socis. A més, l’entitat continua programant les Nits de música, l’últim dilluns de cada mes, i les trobades de Café literari, els segons dilluns del mes.