Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 22 de desembreEl pressupost per al 2006 supera els 27,7 milions

L’Ajuntament de Ripollet acull aquesta tarda el Ple ordinari del mes de desembre, on el punt principal de l’ordre del dia serà el pressupost per a l’any 2006, el qual va ser presentat ahir per l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat pels portaveus de CiU, Xavier Peñarando, i d’ICV, Malika Zedjaoui, així com la regidora d’Hisenda, Inma Viera. El pressupost per a l’exercici 2006 que es presenta a aprovació és de prop de 27,8 milions euros, un 8 % més que l’any 2005, dels quals gairebé 20 milions corresponen a despesa ordinària i prop de 7 a inversions.

En quant a la despesa ordinària, que segons Parralejo ve marcada per la “contenció”, l’alcalde va destacar l’increment de partides de serveis a les persones. Prop del 50% dels ingressos amb els que l’Ajuntament preveu finançar els més de 27 milions d’euros del pressupost corresponen a impostos i taxes, mentre que la resta prové, principalment de tranferències d’altres administracions i de venda de patrimoni.

Pel que fa a les inversions, la majoria consistiran en la continuïtat d’obres ja iniciades durant el 2005, com la Plaça de Pere quart, la remodelació de la rambla o els equipaments esportius; a més d’invertir en la millora de la via pública, polítiques d’estalvi energètic i el compliment de la resta d’acords del pacte de govern. Per últim, i en quant a la inversió directa que realitzaran altres administracions, destaquen els prop de 9 milions d’euros que aportarà la Generalitat de Catalunya i els més de 2 milions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.