Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut valora positivament el Joveneix, tot i la poca acceptació d’alguns tallers

El regidor de Joventut, Ferran Tornel, ha fet una valoració general positiva de les jornades joves ‘Joveneix’, celebrades del 12 al 17 de desembre. Tornel ha destacat la importància de la participació dels joves com a principal factor d’aquestes primeres jornades, així com l’èxit d’activitats com el concert de Pastora o el fòrum de Prohibit als pares. L’àrea de Joventut també s’ha mostrat sorpresa per la poca acceptació de tallers sobre temes tan importants com l’habitatge i el treball.

El debat
Pel que fa al l’estudi realitzat per l’empresa Xou, Tornel explica que el seu debat va evidenciar la necessitat d’aquesta eina, al contrari que el debat sobre el Consell Municipal de joventut, on van sorgir opinions contraries a la seva creació. En aquest sentit, el regidor Ferran Tornel ha fet una crida a la unitat en aquest tema, explicant que aquest consell ha de servir “com a instrument regular de debat, reflexió i participació entre les entitats, els joves no associats, els estudiants i el propi Ajuntament”, sense que això vulgui dir que entitats i joves no s’organitzin.

Valoració de la JSC
La Joventut Socialista de Catalunya a Ripollet va manifestat el seu "entusiame" i ha fet una valoració "molt positiva" d'aquestes jornades, especialment pel que fa a la creació del Consell Municipal de Joventut. Segons la JSC, aquest òrgan "farà que els joves poguem contribuir en les decisions d'aquestes polítiques de joventut, i d'aquesta manera poder fer arribar les veritables inquietuds dels joves de Ripollet al govern municipal". La formació socialista també ha criticat "l'actitud dels joves del COP", que asseguren "han intentat boicotejar i erosionar aquesta setmana".