Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mancomunitat Intermunicipal aprova el pressupost de l’any 2006

La Comissió gestora de la Mancomunitat de Municipis Cerdanyola-Montcada-Ripollet, sota la presidència de l’Alcalde de la nostra població, Juan Parralejo, va celebrar dilluns una reunió on va aprovar el pressupost d’execució i la plantilla de l’exercici 2006. Aprofitant aquesta sessió, Parralejo va donar compte de tres temes de capdal importància pels tres municipis, com és el futur hospital comarcal, la nova línia de bus Montcada-Ripollet-Cerdanyola-UAB i la televisió digital terrestre.

Pel que fa al pressupost, de 479.818 euros, destaca la reducció de les aportacions dels tres municipis a la Mancomunitat, tot i l’increment de les despeses corrents, com a resultat de l’aportació de 74.000 euros realitzada pel Fons de Cooperació Local. El pressupost també contempla una subvenció de més de 25.000 euros pel Casal Jove La Gresca, fins ara realitzada amb aportacions externes, així com una partida de 7.800 euros per a finançar el 50% del lloguer del local on la Fundació Main realitza el servei d’atenció a estudiants d’ESO amb dificultats d’aprenentatge.

Hospital, bus i TDT
Parralejo va recordar, respecte el futur hospital, que aquest equipament, que se situarà al sector Redosa, tindrà un cost de 70 milions d’euros i disposarà d’entre 180 i 200 llits i 35 places de mitja estada sociosanitària. Parralejo també va explicar que el pressupost de la Generalitat contempla una partida per fer el Pla funcional l’any vinent i així poder iniciar la construcció de l’hospital el 2007. En quant a la nova línia de bus, el President de la Mancomunitat ha destacat l’acord assolit, després de les reunions realitzades entre els tres alcaldes i el director general de Ports i Transports de la Generalitat. Aquesta nova línia podria posar-se en marxa el segon trimestre de 2006.
Per últim, Parralejo ha fet referència a la TDT i al conveni signat el passat 16 de desembre entre els ajuntaments de Ripollet, Montcada i Reixac, Castellbisbal, Cerdanyola, Sant Cugat, Sant Quirze, Rubí i Santa Perpètua de Mogoda.