Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eva Gómez, a la Selecció Catalana de Patinatge

La Cerdanyolenca Eva Gómez Lavall, patinadora del CPA Ripollet, ha estat recentment seleccionada per a formar part del programa ARC (Alt Rendiment Català), en la modalitat de figures obligatòries. D'aquesta manera, la patinadora s'incorpora a la selecció catalana de Patinatge.
D'altra banda, Eva Gómez va aconseguir el cinquè lloc, en la modalitat lliure, a la Final del Campionat de Barcelona (B), celebrat diumenge, dia 18, a Castellar del Vallès.

28è Cross de Rubí
El Ripollet Unió Atlètica va participar aquest cap de setmana al 28è Cross de Rubí. Els resultats en categories de promoció van ser els següents:
Benjamí Masculí: Carlos Roguera 7é
Benjamí Femení: Claudia Martínez 13a, Laura Rubio 14a
Aleví Masculí: Guillem Hurtado 10é
Aleví Femení: Rocio Hernández 12a
Infantil Masculí: Moises Ortega 6é, Ivan Roguera 7é, Arnau Nadal 8é
Cadet femení: Sónia Mañas 3a (podi)
En la categoria veterà, J.Antonio Rubio va quedar 28é, en el grup de més de 35 anys i Javier Arrondo 30è, en el de majors de 45. En Junior masculí, Eloy Muñoz va ser 5é i Arnau Domingo 13è. Núria Puig va finalitzar 5ª en absoluta i 2ª en promesa, en la categoria femenina. En nois sèniors, Alberto Ramírez va ser 8è, Víctor Delgado 22è i J. Antonio Pérez 25è. Per últim, en la categoria promesa, Joan Domingo va ser 2n, fent un altre podi aquesta temporada.
Fins després dels Reis no tornaran a competir a cap Cross, a excepció de les curses de Cap d'Any de San Silvestre, patró dels corredors.